Agenda

Rondleiding van Bol tot Bloem - 14-07-2020

Tijd: 13.30- 15.00 uur
Locatie: Bij-Ellen, Herenweg 91 Egmond-Binnen.


Een rondleiding kan meer talig zijn. In het Nederlands, Duits en of Engels.

In de zomer is het een indrukwekkende bedoening in de bollenschuren. Ik vertel je er graag meer over. En natuurlijk nemen we ook een kijkje in de schuren en zie je heel veel bollen!

Tijdens een live presentatie vertel ik je er graag meer over. De vele foto's en filmpjes over het bloemen proces maken het verhaal compleet. Na de presentatie wordt een bezoek gebracht aan de kassen waar de vele bollen verwerkt worden.

€ 10,50 per persoon. Op deze geplande datum is reserveren vanaf 1 persoon mogelijk.

Liever een andere datum? Lees dan vooral door:

Rondleidingen zijn dagelijks mogelijk. Voor meer informatie en/ of reservering kunt u contact met ons opnemen.  De rondleiding is alleen mogelijk na reservering vooraf. Reservering, op een andere datum, kan vanaf 5 personen. Mail de gewenste datum, tijd en het aantal personen naar info@bij-Ellen.nl. Vermeld bij uw aanmelding uw telefoonnummer en mailadres. Uw aanmelding is definitief na een reactie van mij. Op korte termijn een tour boeken? Bel voor de mogelijkheden: 06 5753 6025. Is uw groepje kleiner dan 5 personen? Informeren kan altijd, wellicht kan ik uw aanvraag combineren met een andere groep.

 

Gelijk inschrijven

Stampin' Up! Crafting Club data