Agenda

Creatieve zomer cursus 2017 - 28-07-2017

Tijd: donderdagavond 19.30-21.30 uur van 22 juni tm. 27 juli of vrijdagochtend 10.00-12.00 uur van 23 juni tm. 28 juli
Locatie: Herenweg 91, 1935 AH Egmond Binnen


zomercursus bij-EllenCreatief de zomer in met een inspirerende cursus bij-Ellen.

  • Iedere donderdagavond, 19.30-21.30 of vrijdagochtend 10-12 (je mag afwisselen) start 22/23  juni tm. 27/28 juli. (totaal 6x). Het zou kunnen dat we op een zwoele zomeravond zomaar iets langer doorgaan, met een heerlijk wijntje er bij…..
  • Iedere week iets anders maken en veel inspiratie opdoen om zelf verder aan de slag gaan.
  • Wat gaan we bijvoorbeeld doen: doe meer met inkt, mixed media, embossen 2.0, handletteren en nog veel meer.
  • Het 1e uur leer je een leuke techniek en daarna ga je een object maken met de geleerde techniek. Denk aan een tasje, doosje, mini-boekje en laat je verder verrassen.
  • Resultaat is een boekje (a5 formaat, ingebonden) met heel veel inspiratie, tips en uitleg. Iedere les maak je minimaal één vel van het boekje, je beschrijft zelf je tips en tricks.
  • De cursus prijs is inclusief alle materialen, o.a. een ingebonden boekje, met alle door jezelf uitgewerkte technieken, iedere les een extra object en een leuke goodybag. Tevens kan je gebruik maken van de vele “gereedschappen” die aanwezig zijn. Denk aan stempels, inkten en verf.

Kosten: totale cursus van 6 avonden/ ochtenden € 60,=.

Extra optie: Bestel gelijk, met korting, een materialen set zodat je zelf thuis ook aan de slag kan met het geleerde. De set bestaat uit de stempelset waar mee gewerkt wordt en 2 Stampin’ Pads (inktkussens). Bij deze set krijg je een zeer praktisch toepasselijk cadeau. We gaan werken met de nieuwe In colors 2017-2109. Voorbeelden vind je bij de foto’s. Kies jouw super duo uit deze vijf kleuren. Een combi van twee groen of twee roze geeft een goede basis om heel veel mooie projecten mee te maken. Liever een andere kleur, mail het door dan kijk ik of ik die kan bestellen. Regulier komt deze set op € 42,50. Echter als je met deze cursus mee doet krijg je korting en kost de set: € 35,00. 

Bij aanmeldingen na 5 juni kan ik niet garanderen dat ik de eerste les het extra materialen pakket binnen heb, ik probeer het zo snel mogelijk voor je te regelen.

voorbeeld eerste avond zomercursus bij-Ellen


Op de foto een idee zoals de eerste avond bijvoorbeeld eruit zal zien. Deel A is een pagina uit je inspiratie boek, hier oefen je de techniek en experimenteer je met de materialen. Deel B is een mooie vierkante kaart. Uiteraard met een toepasselijke enveloppe. 

Enthousiast geworden?  Meld je dan snel aan.:

  • Mail je voorkeur voor de donderdagavond of de vrijdagochtend naar info@bij-Ellen.nl (komt een keer de andere dag beter uit dan kan je altijd wisselen)
  • Vermeld of je alleen de cursus wilt doen of ook het materialen pakket er gelijk bij besteld.  Iedereen die voor 4 juni besteld is gegarandeerd van het materialen pakket en krijgt er nog een leuke attentie bij. Voor de inkten kan je kiezen uit de nieuwe in colors. Zie de foto.
  • Na overmaken van het cursus geld, € 60,00 alleen cursus of de combinatie €95,00. Vermeld daarbij je naam en donderdag of vrijdag. Na ontvangst is je aanmelding definitief. Overmaken kan op NL78 RABO 0304 0877 34, tnv bij-Ellen. 

Na de curus ga ik een paar "terug-kom-inhaal-avonden" plannen voor diegene die een avond gemist hebben. 

Gelijk inschrijven

Stampin' Up! Crafting Club data