Agenda

Kerstworkshop tafelarrangement - 19-12-2018

Tijd: 19.30 uur
Locatie: Bij-Ellen, Herenweg 91 Egmond-Binnen.


Ook dit jaar heb ik weer een bijzonder arrangement voor de kerst weten te maken. De basis is een super gave houten plank. Het zijn net allemaal puzzelstukjes. Je maakt een kerststuk op een "boomstammetje" met een kersttafereeltje hieronder. Lastig uit te leggen. De foto's geven een indicatie. Laat je gewoon verrassen. Voorbeeld staat in het atelier. 

Natuurlijk is persoonlijke invulling in kleur en uitwerking mogelijk. Mooi vers kerstgroen is de basis en iedereen maakt er zijn persoonlijke kunstwerkje van. Wil je gelijk "lichtjes" verwerken in het stuk neem dit dan zelf mee. Lichtslinger of kaarsje zit niet bij de prijs inbegrepen. Een beperkte voorraad van lichtjes en kaarsjes is tegen meerprijs aan te schaffen. 

€ 37,50

kerst 2018

Workshop details:

  • een workshop bij-Ellen is altijd een klein feestje. Compleet met een aangeklede koffie/thee. In de kersttijd toosten we ook graag op de komende feestdagen.
  • je eigen gereedschap meebrengen is prettig, hoeft niet. Zorg wel voor een krat of zoiets om je werkstuk te vervoeren.
  • een workshop duurt ongeveer 2 uur. 
  • prijs is compleet zoals het voorbeeld opgebouwd is. Aanpassingen of aanvullingen zijn mogelijk tegen bijbetaling.
  • er is altijd een voorbeeld wat stap voor stap uitgelegd wordt en zo bouw je jouw arrangement op. Aanpassingen binnen de geboden materialen zijn natuurlijk altijd mogelijk. 
  • er is een ruime keus uit diverse verschillende (kleuren) accessoires.
  • na een aanbetaling van € 15,= p.p. is de reservering definitief.  Contant in het atelier of via mijn rekening NL78 RABO 0304 0877 34, t.n.v. Bij-Ellen, onder vermelding van de datum, tijd, object en je naam.

Gelijk inschrijven