Agenda

Stampin' Up! basis workshop en of "Uurtje-DOEN" formule - 11-01-2019

Tijd: vanaf 10.00 uur tm. 16.00 uur op afspraak mogelijk.
Locatie: Bij-Ellen, Herenweg 91 Egmond-Binnen.


"uurtje-DOEN"

Zelf aan de slag gaan met de vele materialen die in het atelier aanwezig zijn. Stempels, inkten, stanzen, mallen etc. Je mag heel veel gebruiken. Er zijn altijd nieuwe voorbeelden aanwezig van bijvoorbeeld een eenvoudig werkstuk. Je krijgt een korte instructie en gaat dan vooral zelf lekker aan de slag. Het is geen workshop met volledige begeleiding. De winkel is gewoon open. De gebruikte materialen reken je apart af. Wil je langer doorgaan, geen probleem. Je betaald per uur of een veelvoud hiervan.
Dit kan iedere vrijdag. Vanaf 10 uur tot ca. 16.00 uur ben je van harte welkom. Wel vooraf even aanmelden. Soms is het atelier gesloten, bel vooraf  om teleurstelling te voorkomen. Tussen 12 en 13 eet ik graag  een broodje. Tijdens een geplande workshop of rondleiding is er geen ruimte om aan de slag te gaan.

De basisprijs is € 6,= euro per uur. 

 

Basisworkshop STMPLN met Stampin' Up!

Nog niet eerder de STMPLN ervaring beleefd? Begin je workshop dan met een uurtje instructie via deze basisworkshop. Wil je graag de eerste kneepjes van het werken met deze mooie materialen goed on de knie krijgen? Volg dan de basisworkshop STMPLN. Uitleg van de diverse materialen en de mogelijkheden. Je gaat gelijk ook zelf aan de slag en maakt een leuke serie labels met de diverse technieken. Een goede basis om daarna zelf verder aan de slag te gaan. 

Prijs voor deze workshop € 9,50

En wil je na dit uurtje lekker doorgaan? Prima en zeker aan te bevelen. Dan gaat de formule zoals hierboven beschreven in. Wil je wat uurtjes langer blijven, geef het aan, ik kan ook een lunch voor je regelen.

 Uiteraard kleden we ook deze momenten aan met koffie/thee.

Gelijk inschrijven