Agenda

Medeleven en sterkte kaarten maken. - 26-03-2019

Tijd: 19.00-21.00 uur
Locatie: Bij-Ellen, Herenweg 91 Egmond-Binnen.


Hoe vaak gebeurd het niet dat je even iemand een kaartje wilt sturen om een hart onder de riem te steken. Even een gebaar bij een naar bericht. Een overlijden, ziekte of noem maar iets. Het is dan extra mooi als je een persoonlijk gemaakt kaartje kunt sturen. 

Tijdens deze workshop zijn er diverse voorbeelden aanwezig die ja na kunt maken. De workshop is te volgen door beginnende en ervaren stempelaars.

Uitleg bij de diverse kaarten en technieken worden natuurlijk door Ellen begeleid. Alle materialen zijn aanwezig.

Tijdens deze twee uur durende workshop kan je diverse kaarten maken. We beginnen met een korte basisuitleg over de stempels, inkten en papier a.d.h.v. het maken van 3 labels. Daarna kies je de kaart die je wilt maken en gaat hier mee aan de slag. Bij de prijs inbegrepen zitten 3 labels en 3 kaarten. De ene kaart maken duurt iets langer dan de andere. Heb je tijd over en wil je meer kaarten maken dan kan dit. Per extra kaart betaal je dan € 0,50.

Prijs voor de workshop inclusief de materialen zoals hierboven beschreven: € 15,00 p.p.

De workshop is nu 2x gepland: 

dinsdagavond 26 maart 19.00-21.00 uur

vrijdag 29 maart 10.00-12.00 uur

Neem je eigen basis gereedschap graag mee. (snijmachine, schaartje etc.) En heb je dit niet dan mag je dit ook van mij gebruiken.

Wil je materialen bestellen? Tot 31 maart loopt de SAB actie en krijg je bij iedere 60 euro de kans om iets uit de speciale catalogus gratis uit te zoeken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Na 31 maart is deze actieperiode afgerond.

 

 

Gelijk inschrijven