Agenda

Pompoenen markt bij-Ellen donderdag 12 sept. tm. - 11-11-2019

Tijd: atelier open do-zon 10-17
Locatie: Bij-Ellen, Herenweg 91 Egmond-Binnen.


We schrijven nu eind oktober. Er hebben heel veel pompoenen een mooie bestemming gekregen bij velen in en om het huis. In de bloemenstal bij de winkel kan je nog wat pompoenen, vooral kleintjes kopen. Ook liggen er zakjes met bollen te koop. Het atelier is nu weer op vrijdag en zaterdag geopend. Andere dagen zelfbediening van wat er in de stal ligt. Vragen, neem gerust even contact op.

 

Vanaf donderdag 12 september ben je weer van harte welkom op de pompoenen markt bij-Ellen. 

Op het erf en in de garage hebben we weer veel leuke, mooie, originele en of lekkere pompoenen voor jou klaar staan. In mei zijn we begonnen met zaaien. Uitplanten, schoffelen en verzorgen. Het eindresultaat gaan jullie dan zien.

Het atelier is in ieder geval van donderdag tm. zondag geopend. Op de andere dagen kan het zijn dat het atelier even gesloten is. De pompoenen buiten kunnen dan aangeschaft worden via zelfbediening. Een kluisje voor het geld is aanwezig.

In het atelier vind je weer veel bloemstukken, opgemaakte pompoenen en andere herfst decoraties. Natuurlijk zorg ik ook weer voor een gezellige Halloween sfeer.

Stampin' Up! Crafting Club data