Agenda

Bollenpotten vullen!/ Open atelier! - 29-11-2019

Tijd: 10.00- 12.00 uur of 13.30-15.30 uur
Locatie: Bij-Ellen, Herenweg 91 Egmond-Binnen.


Bollenpotten vullen!

Denk in het najaar ook alvast een beetje aan het voorjaar. Vul je tuin met bollen. Heb je geen tuin of vind je gevulde potten leuker?

Doe dan je bollen in potten. Gebruik niet te kleine potten. Min. 40 cm breed en 40 cm hoog. Doe potgrond in de pot tot ca. 25 cm onder de rand. Leg op de aarde je eerste laag bollen. Bijvoorbeeld tulpenbollen. Hierop een laagje aarde van ca. 10 cm. Dan een tweede laag bollen. Bijvoorbeeld blauwe druifjes. Hierop weer aarde doen. Om de pot ook de eerste weken leuk aan te kleden zet je in de pot wat plantjes. Bijvoorbeel leuke winter violen. Maak af met wat mos en of schors. Als je in januari denk dat je pot tot leven komt, schrik dan niet. Het zijn de bolletjes die je plantjes eruit duwen. 

Bij atelier bij-Ellen zijn bollen te koop en hier kan je thuis je potten mee vullen. Liever in het atelier aan de slag?

Neem je pot (ten) of mand mee of koop een pot/ mand van Ellen. Op deze vrijdag kan je hiervoor terecht in het atelier. Geef bij het aanmelden aan of je een eigen pot mee brengt of dat je die hier aan wilt schaffen. Ik kan nu nog niet aangeven wat ik in huis zal hebben. Ook lees ik graag of je één of meerdere potten wilt vullen. 

Prijs is afhankelijk van de maat pot, aanschaf pot etc.

Basis kosten vanaf € 19,50 voor een gemiddelde pot. (aarde/ bollen/plantjes/ decoratie) excl. pot. 

Geen zin/tijd om zelf aan de slag te gaan? Bestel de bollenpot dan kant en klaar. Leuk kadootje voor de feestdagen!

bollen potten

Gelijk inschrijven

Stampin' Up! Crafting Club data