Agenda

Online (live) workshop maak je eigen Stampin' Up! label boekje - 29-05-2021

Tijd: 10.00- 16.00 uur
Locatie: bij jou thuis, online workshop


Kies voor kleur pakket 15:  in combinatie met een online workshop dag!
 
Vanwege groot succes gaan we weer een online workshop dag geven. Op zaterdag 29 mei van 10.00 tot ca. 16.00 uur gaan we weer gezellig samen creatief aan de slag. Je kan de workshops live volgen in een besloten facebook groep. En lukt het je niet (alles)  om live mee te doen? dan kijk je gewoon op een ander moment terug. De groep en opnames blijven bestaan. En als je geen facebook hebt? dan zet ik de opnames graag voor je door naar een verborgen plek op  YouTube.
Het pakket inclusief de workshops heeft weer de vaste prijs van € 17,50. Een mooi pakket van materialen waar we dit keer een project mee gaan maken wat je gaat vullen met allemaal andere kleine projectjes. Weer genoeg te leren en te doen.  Deze prijs is exclusief verzendkosten. 
 
 
Reserveer jouw pakket en plekje nu! In ieder geval uiterlijk13 mei. 
Leuk kado voor moederdag!
 
We gaan o.a. werken met de nieuwe stempelset Flowers of Friendship. Een geweldige set met bijpassende pons. Je kan hem er natuurlijk gelijk bij bestellen....
 
 
 
De stempelset in combinatie met de pons, 155590 kost € 42,25.
 
Liever alleen de workshops volgen zonder materialen pakket? Voor € 7,50 ben je ook welkom in de speciale facebook groep.
 
Stampin' Up! Tulpenteamleden hebben gratis toegang tot deze groep.
 

Gelijk inschrijven

Stampin' Up! Crafting Club data