Tulpen

Vanaf ongeveer half december tot begin mei kan je bij-Ellen terecht voor kakelverse tulpen uit eigen kwekerij. 

HIeronder een overzicht van de tulpen die in het seizoen te koop zijn. We hebben niet altijd alle soorten, dit is afhankelijk van het aanbod uit de kas.

De tulpen zijn te koop in bossen en bollenbossen in het voorjaar. De prijs en de lengte kan per dag verschillen.

In het najaar verkopen we de bollen van deze soorten. 

De bollenbos Een bollenbos

De bollenbos is een hand gebonden boeket tulpen met bol. Deze wordt op een ambachtelijke manier gebonden zodat het uit zichzelf blijft staan. De tulpen halen veel kracht uit de bol voor een lange houdbaarheid. Een bollenbos is geschikt voor zowel binnen als buiten. Standaard wordt de bos verpakt in folie en kraftpapier. Wilt u een speciale verpakking, tekst op het papier of andere uitstraling? De bollenbossen staan vaak in de bloemenstal. Bestellen kan natuurlijk ook.  Brand er licht in de winkel komt gerust binnen langs of mail me even. Meer lezen over de bollenbos.

Doe eens iets anders. Geeft de lente. 

Organiseer je eigen "tulpendag" of geef je personeel, vrienden, familie of wie dan ook de lente. Origineel aanbod voor grotere aanvragen.

Bloemenstal op het erf

de bloemenstal

Op het erf bij ons huis staat een leuke bloemenstal. In de stal vind je producten van het seizoen uit eigen kwekerij. Veel verschillende tulpen, bollenbossen en potjes met bolletjes in het voorjaar. Aansluitend Alliums en de rest van het jaar wat er beschikbaar is. Een beperkt assortiment is in de stal te vinden die 7 dagen per week op het erf staat. We vertrouwen hier op de eerlijkheid van een ieder en wat betekend dat de betaling zelfbediening is in het kluisje. Wisselen kan in het atelier als we open zijn, of aan huis als we thuis zijn. 

Meestal staan er van alles in de stal. Echter soms is iemand anders je voor en zijn bijvoorbeeld de bollenbossen op. Je kan altijd vooraf even bellen of mailen om iets te reserveren! Dan kom je niet voor niets.

Van de tulpen die we in het seizoen verkopen, worden in het najaar ook de bollen verkocht. In dit overzicht zie en lees je meer over de verschillende soorten. Het "bloemen" tulpen seizoen loopt van ca. half december tot half mei. Het aanbod is heel divers en verschillend per periode.