Bestellen van Stampin' Up! materialen

Bestellen bij-Ellen is altijd leuk en je krijgt altijd iets extra's:

  • Een handgemaakt label, kaart of ander projectje. 
  • Als extra "bonus" bij je SU bestelling bij-Ellen verdien je spaarpunten.  Voor iedere 25 euro die je besteedt aan SU materialen ontvang je 1 punt. Echt 25 euro, dus niet 24,50 of 49 euro. Een volle kaart met 10 punten staat gelijk aan een "workshop-coupon" van € 15,=. Te gebruiken voor de toegang tot de SU workshops of SU open atelier. De volle spaarkaart mag je zelf besteden of aan een ander cadeau doen. Spaarkaarten zijn in het atelier verkrijgbaar. Je bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden, bewaren, van je punten. Spaarpunten worden niet gegeven bij aanschaf van het starterspakket.

Er zijn meerdere manieren om deze materialen te bestellen. Kies de methode die op dit moment het beste bij je past.

  • 24/7 zelf bestellen via de Stampin' Up! webwinkel  Bestellen, betalen en thuis laten bezorgen. Bezorgkosten zijn dan altijd € 5,95 en je betaald met een creditcard. Vul in het bestelproces de hostcode van die maand in. Zie code op mijn blog. Je ontvangt de volgende maand een extraatje. Bij bestellingen via de site boven de 200 euro hostcode niet gebruiken. Je ontvangt dan extra rewards die je direct kan besteden. De rewards worden aangegeven in je bestelling. Informeer gerust bij Ellen als je hier niet uit komt. 
  • 24/7 Bestellen via een mail aan info@bij-Ellen.nl
    Een andere mogelijkheid is de materialen uitzoeken en de bestel/ ordernummers aan mij doormailen. Ik bestel ze dan voor jou en laat ze bij mij bezorgen. Je betaald vooraf de bestelde materialen aan mij. Je ontvangt van mij een betaalverzoek. Door op deze manier te bestellen heb je geen verzendkosten. Je kan de materialen al snel ophalen in het atelier en dan gelijk weer nieuwe inspiratie op doen. 
  • Tijdens openingsuren of op afspraak langskomen in het atelier kan natuurlijk ook altijd. Informeer graag vooraf even of ik er ben en of ik tijd voor je kan maken. Tijdens open-ateliers is dit bijna altijd wel mogelijk. Je kan dan veel materialen en voorbeelden bekijken in het atelier en gelijk je bestelling in orde maken. Ik vraag je dan ook gelijk de bestelling te betalen. Je krijgt een berichtje wanneer je bestelling binnen is.

Stampin' Up! Kleur-verwen-pakketten:

De Stampin' Up! materialen zijn perfect op elkaar afgestemd. Verschillende kleurlijnen worden doorgevoerd tot in alle details. Inkt, navulling, write markter, cardstock, design papier, lint, embellishments. Wil je een compleet pakket van één kleur aanschaffen dan kan dat nu STMPLN bij-Ellen.

Een volledig pakket van iedere kleur van de nieuwe In Color 2019-2020 is nu te bestellen voor € 25,= per kleur. Wat zit in je pakket, alles in dezelfde kleur: Classic stampin pad, navulling, write marker, A4 cardstock (5x), lint (1,5 m), designpapier en faceted dots. (fotovoorbeeld heeft nog niet het juiste lint).