Stampin' Up! activiteiten en workshops

Stampin' Up! activiteiten en workshop mogelijkheden

Zelf aan de slag met de mooie materialen van Stampin Up!

bij-Ellen biedt diverse mogelijkheden:

 

Crafting Club:

Indien je regelmatig aan de slag wilt in atelier bij-Ellen dan ben je van harte welkom op de Crafting Club bijeenkomsten. 
De actuele Crafting Club agenda vind je onderaan de workshopagenda

"Stampin' Up! open atelier"

Zelf aan de slag gaan met de vele materialen die in het atelier aanwezig zijn. Stempels, inkten, stanzen, mallen etc. Je mag heel veel gebruiken. Er zijn altijd nieuwe voorbeelden aanwezig van bijvoorbeeld een eenvoudig werkstuk. Je krijgt een korte instructie en gaat dan vooral zelf lekker aan de slag. Het is geen workshop met volledige begeleiding. De winkel is gewoon open. De gebruikte materialen reken je apart af.  Je betaald per uur of een veelvoud hiervan. Aanmelden kan alleen of met meerdere personen op de data zoals vermeld op de homepagina. Andere dagen vanaf 4 personen te boeken. 
Vooraf even aanmelden is noodzakelijk. Soms is het atelier gesloten, bel vooraf  om teleurstelling te voorkomen. Tussen 12 en 13 eet ik graag  een broodje.
Meer lezen over de formule Open atelier en tips wat je allemaal kan doen? Lees dan hier verder. https://bij-ellen.nl/blog/stampin-up!-open-atelier-bij-ellen.html

Tijdens een geplande workshop of rondleiding is er geen ruimte om aan de slag te gaan.

De basisprijs is € 5,= euro per uur. 

Basisworkshop met Stampin' Up!

Wil je graag de eerste kneepjes van het werken met deze mooie materialen goed onder de knie krijgen? Volg dan de basisworkshop Stampin' Up! Uitleg van de diverse materialen en de mogelijkheden. Je gaat gelijk ook zelf aan de slag en maakt o.a. een leuke serie labels met de diverse technieken. Een goede basis om daarna zelf verder aan de slag te gaan. Uiteraard kleden we deze 2 uur aan met koffie/thee en zitten de materialen bij de prijs inbegrepen. Op de meeste vrijdagen (10-17) of zaterdag (10-14) vanaf 4 personen te boeken. Andere dagen vanaf 6 personen te boeken.

Prijs voor deze workshop € 17,50

Liever een privé-les? 

Ook dat kan. Op een moment dat het jou en mij schikt prikken we ca. 2,5 uur en gaan dan aan de slag met de technieken of materialen waar jij mee wil werken. Voor deze privé-les vraag ik € 42,50. Dit kan in mijn atelier of bij jou thuis.

Workshops met een eigen thema of techniek:

Geplande workshops volgens een thema of techniek vind je in de agenda op de website terug. Past de datum je niet? Meld je met een groepje vanaf 4 personen en we prikken een andere datum. Soms kan je de workshop ook tijdens een open atelier doen. Enige ervaring is dan wel wenselijk.