bij-Ellen

ellenWie is Ellen?

  • Ellen heeft ruim een halve eeuw levenservaring en is bijna net zolang met creativitiet bezig
  • Ellen werkt graag met mensen. Eerst in de verpleging en daarna bij de Rabobank. Met (startende) ondernemers in gesprek en daarna als teamleider met haar adviseurs
  • Ellen heeft op haar 48e een bachelor Bedrijfskunde behaald
  • Ellen heeft veel verschillende creatieve opleiding en cursussen gevolgd. Onder andere de opleiding ruimtelijke vormgeving bij de Crejat. De basis en vervolg Vakopleiding Bloemschikken heeft Ellen bij het Boerma instituut gevolgd. 
  • Ellen is creatief, bevlogen, betrokken, persoonlijk, gedreven en oplossingsgericht.
  • Ellen is ook de vriendin van John, een gedreven bollen kweker en tulpenbroeier.
  • Ellen is (kado) moeder van 11 kinderen: 2 eigen, 4 kado en 5 aanhang. En kado-oma van Dewi, Jari en Marie. Hoe rijk kan een mens zijn?

Wat is bij-Ellen?

Een ruimte die creativiteit ademt, stimuleert, laat zien en waar je wat kan doen. Of gewoon iets leuks kopen voor jezelf of als kado. Ieder seizoen word je verrast door de natuur en de vele mogelijkheden hier mee.

Tulpen in een tafelstuk, een bollenbos, pompoenen voor de soep of voor een bloemstuk, bloembollen origineel en persoonlijk verpakt en nog heel veel meer.

Naast deze creativiteit met natuurlijke materialen worden vele andere creatieve technieken en materialen gecombineerd. Stempelen en sieraden maken zijn een paar voorbeelden. Bij producten lees je meer hierover. 

Naast de vele creatieve mogelijkheden kan je bij-Ellen ook voor rondleidingen terecht over het proces "Van bol tot bloem". Het gehele proces wordt tijdens een presentatie uitgelegd waarna een bezoek aan de kassen wordt gebracht. Van januari tot mei beleef je in de kassen het tulpen bloemen proces en van juni tot september beleef je het bollenproces. Bij rondleidingen lees je hier meer over.

Hoe werkt bij-Ellen?

Gedurende het jaar zijn de openingstijden verschillend. Op afspraak is bij-Ellen open, kunnen er workshops gevolgd (min. aantal) worden en kan je een rondleiding beleven. In de agenda vind je de geplande activiteiten. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Tijdens een workshops of rondleidingen kan het atelier gesloten zijn.  Vaak ben ik aan het werk in het atelier, je bent dan ook van harte welkom. De vlag hangt dan uit bij de deur.

Ook kan je bij-Ellen terecht voor de formule open atelier. Op vrijdag en zaterdag kan je hiervoor terecht. Ook op afspraak is dit mogelijk. Vanaf 4 personen kunnen we een datum prikken. Een korte "workshop" waarbij je vooral zelf aan de slag gaat met beperkte uitleg van mij. Je kan een uurtje iets gaan DOEN. Wil je langer aan de slag, dat kan meestal ook wel, informeer naar de mogelijkheden. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan vooraf een plekje. Op de dag zelf kan je altijd even bellen.

Voor geplande workshops voor groepen vraag ik een aanbetaling van min. 50% van het totale bedrag. Tot 72 uur voor de workshop/ rondleiding kunt u het opgegeven aantal nog aanpassen.

Tijden veranderen, voor veel workshops vraag ik je direct na je aanmelding de betaling te voldoen. Je ontvangt een betaallink of je maakt het bedrag direct zelf over naar de door mij opgegeven rekening. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding definitief. Voor eventuele afmeldingen gelden onderstaande regels. 

Afmelden: Natuurlijk kan het voorkomen dat u, of iemand van de groep, zich af moet melden.

Omdat ik vaak met verse materialen werk moet ik helaas toch de kosten in rekening brengen als de afmelding minder dan 72 uur voor aanvang van de workshop word doorgegeven.

Oplossingen zijn:

Ik maak het ontwerp voor u en u haalt het op in Egmond.

U kunt iemand anders in uw plaats laten gaan.

U kunt de materialen ophalen en zelf thuis het arrangement maken.

Vip Arrangement:

Wil je van je workshop of rondleiding een nog groter feestje maken? Kies dan voor het VIP arrangement.

Bij een vooraf gereserveerde eigen groep is het mogelijk het arrangement aan te passen naar een VIP arrangement.

Een VIP arrangement is mogelijk vanaf € 2,50 p.p. extra. Onderdelen waaruit het VIP arrangement kan bestaan:

  • basis VIP arrangement koekje bij de koffie/thee wordt een gebakje € 2,50 p.p.
  • maak je workshop/rondleiding compleet met een aangeklede borrel na de workshop. Een glaasje wijn/ biertje met een hapje maakt van jullie avond een compleet avondje uit. v.a. € 2,50 p.p. 

een andere invulling voor jouw groep, ik verneem het graag om de mogelijkheden te bespreken

Openingstijden:

Regelmatig ben ik aanwezig in het atelier, echter niet dagelijks. Een belletje vooraf voorkomt voor een vaste deur staan.

Tijdens rondleidingen of workshops kan het atelier gesloten zijn. 

En uiteraard ben ik hier flexibel in en kun je altijd even contact met mij opnemen om een moment af te spreken.

En bestel je een keertje iets en wil je dit per bank over maken? Dan kan dit via mijn rekening NL78 RABO 0304 0877 34, t.n.v. Bij-Ellen, onder vermelding van de datum, object en je naam.

Je bent van harte welkom bij-Ellen. Graag tot ziens.