foto-memory-seizoen paneel

voorjaars paneelWil je een keertje echt uitpakken met stempelen? Kom dan dit leuke paneel maken.

Diverse technieken komen aan bod. Je kan hem in je eigen "seizoens" sfeer maken. Producten voor het lopende seizoen zijn aanwezig. Bijvoorbeeld in het thema paas, zomer, Halloween, geboorte, kerst of wat je zelf kan bedenken. Leuk met bijvoorbeeld schelpen.

Of met veren. Of met zelf gemaakte (vet) plantjes, echter dan wel van papier.... Of een combinatie die bij jou past.

Compleet inclusief het metalen frame en de gebruikte materialen voor € 22,50. De workshop duurt 2 uur. Wil je langer doorgaan of nog andere materialen toevoegen dan kan dit tegen meerprijs. Natuurlijk zorg ik voor koffie/thee en iets lekkers.

  

zomers luxe paneeldetail zomers luxe paneel detail 2 zomers luxe paneel
Wil je een paneel "de luxe" maken dan kan dit ook. De basis is dan een stoere steigerhouten paneel dat "oud" is geschuurd. Hierop ga je met stoere spijkers een verdeling maken zodat je kaarten, foto's en allerlei andere dierbare ojecten hierop kunt bewaren. 

De zomer-editie wordt natuurlijk compleet gemaakt met diverse schelpen, drijfhout, flessenpost en nog veel meer. De kaartjes en accesoires worden gestempeld. Hier is gewerkt met de geweldige stempelsel "High-tide" van Stampin' Up!

Compleet inclusief de plank en de gebruikte materialen voor € 32,50. Natuurlijk zorg ik ook hier weer voor koffie/thee en iets lekkers.

De workshop duurt 2 uur. Wil je langer doorgaan of nog andere materialen toevoegen dan kan dit tegen meerprijs. 

Meer informatie over een workshop bij-Ellen lees je via de link.