Maak je eigen (kerst) kaart, cadeaulabels of andere kleine persoonlijke cadeautjes.

Kaarten en of cadeautjes maken:

Tijdens een basis workshop "Stampin' Up! krijg je uitleg over de diverse materialen en ga je gelijk aan de slag met leuke labels. Je kan zelf een thema/ stempelset uitkiezen en hier ga je diverse voorbeelden mee maken. Soms staat het thema, de stempelset vast, dit lees je dan bij de betreffende datum.

Na het uitproberen op labels kan je kiezen uit diverse objecten of kaarten om te maken. Bijvoorbeeld een memoboekje, een kado doosje of een mini cadeautje. Dit kan ter plekke uitgezocht worden. 

2 uur voor € 15,= p.p. incl. materialen.
Liever meer maken of langer aan de slag?  Geen probleem, rekenen we dat gewoon er bij af.  Je kan dan ook aan de slag volgens de formule "uurtje DOEN"

kerst cadeautjes maken

kerstkaarten

Cadeautjes maken:

Wat is er leuker en persoonlijker om te geven dan iets persoonlijks gemaakt? Volgens mij kan hier weinig tegenop. We beginnen met een setje labels bewerken. Zo komt iedereen in de stempel stemming. Vervolgens kan je verschillende cadeautjes maken. Een label aan een schelpenslinger, een snoeppotje versieren. Denk ook aan een verpakt theezakje, doosje lucifers, snoepje, kaneelstokje, gedroogd fruit, schelpjes en nog veel meer. Dit is afhankelijk van het seizoen.  Vanaf 5 personen te boeken vanaf € 19,50 p.p. voor 2 uur, incl. materiaal. 

Neem graag contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je thuis ook aan de slag met deze stempels? Bestel op tijd jouw set dan kan je deze wellicht gelijk mee nemen.

Meer informatie en voorwaarden over een workshop bij-Ellen lees je op de bij-Ellen pagina.