Stampin' Up! Basis workshop

Bijna iedere vrijdag kan je bij-Ellen terecht voor een workshop van Stampin' Up!. Vooraf graag aanmelden. Ook op korte termijn zijn er vaak mogelijkheden.

We beginnen met twee labels om warm te draaien. Daarna kan je kiezen uit twee objecten op te maken. Een kaart, cadeau doosje, tasje, houten label,  zakje etc.

Liever een andere dag? Informeer naar de mogelijkheden.

Laat je inspireren door de vele voorbeelden en kennis van Ellen. Ik help je ook graag bij de vragen, technieken waar jij niet uit komt.

Zowel voor de beginnende als ervaren stempelaar is een workshop interessant. 

Bij iedere workshop zijn er voor jou nieuwe voorbeelden aanwezig die je na kan maken. Ook kan je je hierdoor laten inspireren en met je eigen creativiteit lekker aan de slag gaan. 

Een basisworkshop van 1,5 uur inclusief materialen voor twee objecten kost € 9,50 p.p.

Op donderdag, vrijdag of zaterdag kan je ook gebruik maken van de formule "uurtje-Doen". Wil je zelf aan de slag met stempels en beperkte begeleiding? Na aanmelding is dit ook mogelijk. Basistarief is € 6,= per uur (of een veelvoud hiervan). Bij dit uurtarief komen de kosten voor de gebruikte materialen. 

Kadokaartjes, kaarten, bloemenzakje, kadoverpakkingen, kalender, boekenlegger maken,  v.a. € 7,50 per uur.

Lekker aan de slag met stempels, inkt, verf en nog veel meer. Maak een leuke set met kado labels, (kerst)kaarten en andere kleine cadeautjes. Ik zorg voor voldoende voorbeelden en inspiratie.Voor 5 euro mag je heel veel materialen gebruiken, inclusief 3 kadolabels; de andere materialen reken je erbij af. Je kan een uurtje komen, of een paar uurtjes lekker aan de slag gaan.

Wil je langer blijven en "mee - Lunchen "? Voor € 7,50 regel ik een overheerlijke lunch. Reserveren noodzakelijk. 

Op donderdag, vrijdag en zaterdag mogelijk. Aanvang 10.00, 13.00 of 15.00 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Geen minimum aantal deelnemers.

Een All-In arrangement voor 2,5 uur (kerst) kaarten maken is ook mogelijk. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee/lekkers  € 25,00 p.p.